Blåbärsmössa.

05.09.2016 kl. 13:07
Det har inte blivit så mycket stickat på sistone (inte lika mycket som förra året i alla fall), men här är åtminstone en blåbärsmössa som blev klar i början på sommaren. Här är mönstret jag utgick ifrån.När jag stickade den visste jag ännu inte vems lilla huvudknopp den skulle få pryda, men det visade sig i juli att den gick till en liten Amanda (som jag hoppas få träffa snart för hon verkar fruktansvärt gullig!).Jag blev just klar med ett par sockor också, som ni snart ska få se så fort jag får ordning på redigering och sånt. Har hur som helst fått tillbaka min dator från reparation nu, så det går framåt!
Ps. Jag är för övrigt medveten om att blåbär inte har prickar, men jag tycker det blir finare så.
 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Vad heter färgerna du valt Åå
Mössan? Så fin!
Jenny07.08.18 kl. 09:43


 

En 26-årig, åländsk språklärare som huserar i Uppsala sedan sex och ett halvt år tillbaka. Tycker om volleyboll, språk, fotografering, tv-serier, stickning, fåglar, matlagning, bakning, feminism, Mumin och gamla grejer.

Är ganska kreativ när det vill sig, och det är lite det den här bloggen kommer att handla om.